Libnet.ro
UNICEF

08:00

Merkel a fost complet bulversata de stirea accidentului suferit Michael Schumacher

Adevărul Adevărul,
Merkel a fost complet bulversata de stirea accidentului suferit Michael Schumacher

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost`complet bulversata in urma aflarii stirii ca fostul campion de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un grav accident de schi. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini de la locul accidentului suferit de Michael Schumacher - Casca fostului pilot s-ar fi spart in momentul impactului

Presa germana a oferit mai multe detalii in legatura cu accidentul de schi suferit de Michael Schumacher. Fostul pilot a cazut cu partea dreapta a capului de o piatra, iar casca s-ar fi spart in momentul impactului. Medicii de la spitalul din Grenoble unde este internat Schumi) au vorbit despre faptul ca germanul ar fi murit daca nu ar fi purtat casca. Noi informatii despre starea de sanatate a lui Michael vor fi furnizate la ora 13, intr-o conferinta de presa.

Angela Merkel a fost total buversata de accidentul suferit de Michael Schumacher

Cancelarul german Angela Merkel a fost total bulversata dupa ce a auzit de accidentul de schi suferit de fostul pilot Michael Schumacher, potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

Merkel a fost socata cand a aflat de accidentul lui Michael Schumacher

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost` socata in urma aflarii stirii ca fostul campion de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un grav accident de schi.

FOTO Prima imagine cu locul accidentului suferit la schi de Schumacher

Michael Schumacher 44 de ani) se lupta pentru viata dupa un accident suferit duminica, in statiunea Meribel din Franta. Iata prima fotografie care arata locul in care Schumacher a cazut si s-a lovit la cap in timp ce incerca sa traverseze zona dintre partiile Georges Bauduis si La Biche din Alpii Francezi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )